Jumeirah: To the Moon and Back

Hjemme i København så hadde jeg et par bakgårdscafeer som jeg kunne slappe av på. Du vet de cafeer som du går på og det føles som hjemme. Du hilser på personalet, de sier hei når du kommer inn døren, og vet hva du normalt bestiller. Det er den jeg savnet når jeg kom til Dubai. Og som alle andre som kommer til Dubai, så blendes man av store shopping-malls, innendørs shoppingsentre og Starbucks overalt. Og det er ikke noe feil med Starbucks. Men noen ganger så har jeg behov for bare føle at jeg hører til.

To The Moon and Back, er blitt en av mine favoritter, det er en cafe jeg kommer tilbake til om og om igjen. Spesielt de dagene som jeg behøver et sted jeg kan slappe av, hvor jeg ikke tenker på om jeg sitter litt for lenge, hvor jeg kan bare sitte og dagdrømme om jeg har behov for det. For det skjer jo at du bare har behov for å se ut i luften og ikke være produktiv eller se kreativ ut.

Dette er tre gode grunner til å komme hit.

1. Frokost og lunsj – du kommer her for å spise frokost / morgenmad eller lunsj, eller et eller andet midt i mellom. Jeg er vill med deres Herby Smashed Avo, som er smashed avokado med pocherede egg på surdeigsbrød. acai bowl med tropiske frukter, honning og pistasjnøtter. Favorittlunsj er enten Pakora fritters med stekt egg, labneh og mango chutney eller Very Green som er sauterte sukkererter, asparges og erter med pochert egg, grillede halloumi i skiver, sitron hummus og dukkah.

2. Kakene deres er vidunderlige og noen er faktisk også uten mel, for de som helst ikke vil ha hvete eller gluten, som half moon cake med sjokolade mousse, eller ostekaka som virkelig er til å dø for. Og for de som vil ha hele pakka: Varme ricotta pannekaker med jordbær og lønnetresirup.

3. Og nå som verden har gått digitalt – så er To The Moon and Back – perfekt arbeidsted. De har gode arbeidsbord i riktig høyde. Stikk kontakter ved halvparten av bordene, lav musik og om du sitter ved veggen – en perfekt zoom bakgrunn, som du kan se ovenfor.

TTMB instagram profil

Om du vil se mer om dem – sjekk instagramprofilen deres @ttmb.coffee og følg dem, så er du oppdatert til du kommer til Dubai.

Hvor ligger dem? Jumeirah, rett ved Jumeirah Beach road og tett på public beach. Om du tar taxi dit, så er det hvor Dubai Canal starter, Al Athar Street i bakgården til La Plage Residences og hotell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.